Yhteystiedot

Temp-Coat Scandinavia Oy
Thurmanin puistotie 4D 22
02700 Kauniainen
Finland
+358 40 250 2180
tempcoat@tempcoat.fi

Last-A-Span tuoteinfo

  • Vesieriste kosteisiin tiloihin
  • Kylpyhuone- ym märkätilojen remontit
  • Ulkokattojen korjaukset
  • Kondension ja korroosion ehkäisy
  • Pohjustukseksi kaikille pinnotteille
  • Tiivistyksiin, halkeamiin, vuotoihin

Last-A-Span on joustava elastomeerinen pinnoite ja ylivoimaisen tehokas kosteussulku mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin. Last-A-Span kestää seisovaa vettä ja jatkuvaa kosteutta. Sopii pohjustusaineeksi kaikenlaisille pinnoitteille. Erinomainen kiinnittyvyys ja joustavuus. Kiinnittyy betoniin, metalleihin, muoviin, lasikuituun, puuhun, emalipinnoille, maalatuille pinnoille, vuorivillaan, lähes mihin tahansa kuivaan pintaan. Voidaan värjätä väripigmenteillä tai ylimaalata millä tahansa maalilla ja värillä. Helppo levittää. Vesiliukoinen. Ympäristöystävällinen. Ei sisällä myrkyllisiä aineita.
Soveltuu erinomaisesti kattopinnoitteeksi, lattiatasoitteeksi, vuotojen tukkimiseen, tiivistykseen, kylpyhuoneisiin, uima-altaisiin ja erilaisten pinnoitteiden praimeriksi. Yleensä jo 0,5 mm kerros on riittävä.

 

Temp-Coat 101 & Last-A-Span

Nestemäinen Temp-Coat keraaminen eriste ja Last-A-Span muodostavat yhdessä käytettynä ennen näkemättömän tehokkaan kondesiosuojan ja lämpöeristyksen putkille, säiliöille ym rakenteille, jossa lämmönvaihtelut aiheuttavat kondensio- ja ruostumisongelmia ja lämpövuotoja. Last-A-Span ja Temp-Coat yhdistelmä takaa energiahukan merkittävän vähenemisen. Yksi ruiskutuskerros Last-A-Span’ia (0,3 mm) ja 1-10 ruiskutuskerrosta Temp-Coat’ia (0,3 - 3,0 mm) on lyömätön pinnoite lähes mihin tahansa kohteeseen. Mikäli pinnoitettavan kohteen käyttölämpötila on yli +70 astetta, soveltuu Temp-Coat pinnoitukseen yksinään tai Temp-Coat’lla eristetään ensin 1-2 kerrosta ja sen jälkeen kerros Last-A-Span’ia. Ruostuneilla pinnoilla käytetään Last-A-Span’ia yhdessä United 303 Triumph ruosteeneston kanssa.     Käyttö: Last-A-Span levitetään ruiskulla, pensselillä tai telalla puhtaalle kuivalle pinnalle. Yleensä 1-3 ohutta ruiskutuskerrosta riittää. Ruiskun tulee olla ilmaton mäntätyyppinen paineruisku. Sekoitettava hitaasti, varottava ylisekoittumista. Ei sekoiteta käsin ravistamalla. Ei saa ohentaa. Kuivuu neljässä tunnissa, kuumilla pinnoilla nopeammin. Lateksipohjainen. Työvälineet puhdistetaan vedellä ja saippualla välittömästi työn päätyttyä. Käytettävä suojakäsineitä. Last-A-Span ei saa jäätyä, työskentely yli 10 C asteessa. Ei lasten käsiin.


Testattu VTT:llä.
ISO 11997-1:1998 sykli B - standardin mukaan.
RTE 51944/98

Ruostuminen:   0
Tarttuvuus: erittäin hyvä
Riittoisuus: 3-4 m² litralla
Lämmönkesto: asennus +10…+60°C käyttö -50…+70°C
Väri: valkoinen
Alkuperämaa: USA
Sisältö: 5 gallonaa (n. 18,9 litraa)